tiistai 24. huhtikuuta 2012

kotien katselua ja likainen matto

Kuin voi noin pieni poika harrastaa niin kovasti olohuoneen vaalean maton uudelleen väritystä? 
Matto kyllä hankittiin juurikin tätä asiaa silmällä pitäen karvalankamaton tilalle, mutta silti? Huoh. Seiniin piirtelyä odotellessa. 

kuvassa maton ehkä ainoa läikätön kohta.
Luonnollisestikin puklautusta harrastetaan vain silloin, kun on saatu suorastaan armoton energiapiikki sen jälkeen kun on syöty jotain mikä tahmaa tai värjää. Mustikka- ja porkkanasoseet, ovat tällä hetkellä ja ikuisesti varmaan myös muistona matossa Olavin vauva-ajasta. "Oi niitä aikoja" aion silloin muistella ja kertoa tuleville miniä- (tai vävy-) kokelaille kunkin tahran historian. Eipä kestä Olavi tulevaisuudessa!

Eipä siinä, minulla ei onneksi ole koskaan ollut mitään harhaluuloja siitä, että koti säilyisi ennallaan. Lapsen ehdoilla mennään ja on menty aiemminkin, tiedoksi nillittäjille :)

Olavi on muuten itse ollut suunnattoman kiinnostunut omista pukluistaan, voi sitä iloa, kun tönöttää lattialla ja jostain on ilmaantunut eteen läikkä jotain, eikun kokeilemaan...


Myö ollaan, kuten otsikosta voi kenties päätellä, hiukan etsiskelty uutta kotia. Tekisi kovasti mieli muutta alemmas, ja päästä pihahommiin. Tällä hetkellä meidän koti on siis kerrostalon neljännessä kerroksessa, mutta tämä on kyllä todella kiva koti (vallan 40-luvulla rakennettu leveine ikkunalautoineen ja hämärine komeroineen). voi kun vain pääsisi maantasalle ja keväthommiin ulos. Siitä haaveillaan täällä suunnassa.

Nyt saattaa tulla muuten taukoa, meidän perhe vie herra pojan tutustumaan viikonloppuna Helsinkiin ja Tukholmaan ja kotiin palataan vapuksi. Reissusta lisää jälkikäteen.

tämä, kenties kaikkien aikojen rumin sitterin mukana tullut lelu on ollut hitti Olavin maailmassa.


Olavi on nyt kyllästynyt olohuoneen lattialla oloon, eikun muualle siis, tärkeintä olisi, että joku seisottaisi, Olavi ei haluaisi istua tai maata, mielellään vain seisoa jonkun mahalla. Hullut lihakset sillä on, lattiajumpista päätellen.

helei ja siman pullotukseen!


ja hyvää vappua, jos sitä ennen ei tänne ehdi

1 kommentti:

  1. huh muuten täten pahoittelen tekstin huonolaatuisuutta ja -sisällöllisyyttä

    VastaaPoista