maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pääsiäistä vielä vähän ja aurinkoa

Wohoo! Aurinko paistaa ja silmätulehduskin on voiton puolella, ainoa onnea varjostava fakta on se, ettei meillä ole kotona kuin pahoja suklaamunia. Onneksi olen sen verta urhea, että aion syödä ne joka tapauksessa, siinä missä syön loput rahkapullat ja pashapiirakankin. Buah ha ha ha !


Tänään käytiin herra Olavin kanssa lenkillä ja voi pojat mikä sää ulkona olikaan, tuli vallan kuuma kun aurinko lämmitti niin mojovasti. Meillä ei ole tullut käytyä keskustassa reiluun viikkoon, ja sillä aikaa lumet ovat vähentyneet hurjasti ja kiikkujen rungotkin on raahattu torin laidalle, voi kevät on siis matkalla meillekin!

Pääsiäisen kunniaksi otin ja muutin vaunut rattaiksi, ja terveeseen maalaisjärkeen luottaen vein Olavin ulos niin, että tämä näki muutakin kuin vain vaunujen kuomun, ja kyllähän siellä siitä ilosta valvottiinkin. Joidenkin lähteiden mukaan lasta ei saisi vielä istuttaa rattaissakaan, mutta miksi ihmeessä lapsen selkä kestää sitteriä, muttei vastaavassa kulmassa istumista vaunuissa? Enhän minä Olavia siinä jyrkimmässä kulmassa kuljettanut. Maalaisjärjellä siis jatkossakin.


Olavi heräsi nyt, huuto raikaa pinnasängyn suunnalta sinne siis ja lissää paremmalla ajalla

2 kommenttia:

 1. Uusi maailma varmasti aukesi Oltsulle rattaiden käännyttyä fiilistely muotoon! :)

  En ymmärrä miksi sitä pahaa suklaata pitää tehdä? Ja laittaa sitä vielä niihin kalliisiin suklaamuniin kuten Autot. Pikkusysteri (20 wee) roudasi poikkiksellenikin sellaisen ja se suklaa oli jotenkin jauhoista kuulemma. Itse en syönyt tilanteestani johtuen. Möh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niiden suklaamunien, joita meillä on, huonoa laatua en sinällään ihmettele, ne kuitenkin maksoivat hurjat 39 snt.pakko kuitenkin ehkä syödä vähän, hei osta siekin niitä nyt pääsiäisenjälkeistarjouksista jo valmiiksi pahaa on, mutta onpahan halpaa...hyi elä tee niin. osta vain hyvia juttuja, niinkuin fazerin ihanaa suklaajätskiä, mmmh

   Poista