sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Asiaa.

Lattialla keinutaan konttausasennossa, ja ollaan jo askeleen lähempänä istumaan nousemista. O-ou. Syöttötuolissa on istuskeltu ja maisteltu muunmuassa seuraavia uusia asioita:
-olohuoneen oven kahva
-äidin reisi (ero entiseen jalassa olleet legginssit)
-tuolin selkänoja
- coca cola-tölkki (kylmä)
-pahvimuki
-sohva
-silmälasit

voi tätä arjen ja kuolan ihanuutta.


Nyt ollaan jo pidemmän aikaa aloitettu yö (ysin pintaan) iltavellillä, ja nukuttu niillä voimin aamu seitsemään asti, oltu hereillä tunti ja sitten nukuttu vielä suunnilleen kaksi tuntia. Minä vaan yksi ilta satuin ajattelemaan, että mitäpä jos en herraa syöttäisikään, silittelisin vain takaisin uneen, ja mitä ihmettä; se toimii! Mitä nyt olen syöttänyt herran unilla ollessaan yhdentoista aikaan kun menen itse nukkumaan, kaipa senkin voisi jättää välistä, ei vain ole tullut kokeiltua. Mutta voi veljet kuitenkin.

konttausta on harjoiteltu, ja nyt aletaan jo hiljalleen huojua paikoillaan

 
 Nyt ollaan muutaman päivän ajan vähän kärsitty kuivasta ihosta, ja armotonta rasvausta on tullut harjoiteltua, minä pelkäsin jo allergiaa, mutta tokkopa kuitenkaan, mitään uutta ei olla maisteltu (omenaakin jo muiden mössöjen seassa), jospa tämä olisi vain ihan normaalia. Pitää kysyä neuvolassa.
 
huom siisti ipanapabody, ja on muuten luomupuuvillaa, että pyydellään näin anteeksi vähän niitä kertakäyttövaippoja. Joko nyt maailma pelastuu?!
 
Uuu, myö muuten käytiin pääsiäisenpyhinä Botaniassa, kasvitieteellisessä puutarhassa täällä Joensuussa. Botaniaa ollaan sulkemassa luonnollisestikin rahan takia, käykäähän puolustamassa paikkaa, vaikkei kiinnostaisikaan, jooko? tänne siis sankoin joukoin: adressi botanian puolesta
 
Että kysynpähän vaan; kenen joukoissa seisot? nyt ottamaan kantaa rahaa vastaan. En tosin vastusta sitä, että saisin itse vähän lisää rahaa. Se siitä periaatteesta.
 
 
 
 
Huomenna olisi sitten puolivuotisneuvolan aika, aiheesta lisää siis silloin.

heippa

2 kommenttia:

  1. Eii Botaniaa ei saa pistää pois. En ole edes kerennyt käydä siellä. En edes tiennyt sen olemassa olosta! Kävin jättämässä myös itseni adressin jatkoksi. Ehkä tulevana kesänä käyn myöskin jos uskaltaan reissata vauvan kanssa ja paikka on vielä pystyssä. Mies on tosiaan Joensuusta kotoisin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hienoa, yksi kaikkien ja kaikki yhden botanian puolesta! hei pidetään sit vauvatreffit botaniassa?!

      Poista