tiistai 31. heinäkuuta 2012

pikaisesti vain

joo oli helle ja kuuma ja oltiin lomalla pakkaamisesta mummon ja ukin luona.

emt. olavi kai hyökkäsi kameran kimppuun.eipä kestä!
sairaalassa käytiin ja eihän tässä pojassa mitään vikaa ollut, lääkäri katseli siinä sitten aikansa kuluksi korvat ja mahaakin tunnusteltiin (toim.huom. olavin ei minun). kilpirauhasarvoja oli epähuomiossa ja automaattisesti verrattu aikuisten arvoihin, ja sitten kun joku älypää lopulta huomasi lasten polilla verrata arvoja olavin ikäisten suositusvastaaviin, huomattiin ettei mitään vikaa ole. dude, tarvittiin useampikin lääkäri (terveyskeskuslääkäri joka laittoi lähetteen ei tuota huomannut tarkistaa) katsomaan arvoja oikeassa taulukossa. mutta siis,ei kilpirauhasen  vajaatoimintaa tässä taloudessa kellään (ainakaan vielä)

poikani olavi matonkudetta päässään
polin sairaanhoitaja suorastaan ihasteli olavia, ja ihmetteli kuinka on mahdollista että herra käytännössä juoksi työntökärrinsä kanssa ympäri aulaa sairaalalla.kehuja siis saatu roimasti, kun olavi vielä innostui kokoajan kävelynsä lisäksi esittelemään sitä yhtä ainoaa, vinoa hammastaan. tosin- viime yönä läpi puski toisen alahampaan piikit, hampaita siis saatu.


mutta sitten, pika lopetukseksi, minulla alkaa huomenna ne työt ja ylihuomenna olisi muutto, eli täytynee lähteä pakkaamaan lisää tavaraa tuonne pölyn keskelle.huoh.

ps.kiloja herralla on nyt kasassa tasan 9, ja pituutta oli 71cm, eli pituudessa ollaan noustu -1 käyrälle, eikä syytä huoleen kuulema ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti