tiistai 3. heinäkuuta 2012

kesäpäivä ja uusi koti (kuukauden päästä)!

Niin. 
 Kiikuttu on.

star wars. nörä junior.

 On syöty hiekkaa, käpyjä, lehtiä maasta...... ja avaimia.  On siis ollut kesäpäivä.


Joo. Ihanaa kun aurinko on lopultakin alkanut paistaa. Mutta ei muuten paistanut viime viikolla Tampereella, eipä tietenkään. Sen sijaan oli viileähkö ja sateinen keli, mutta eipä siinä, tulipahan kierreltyä kaupoissa. Meidän kesäreissu osa 1 sujui ihan mallikkaasti, molempiin suuntiin ajaessa päästiin kahdella tauolla, ja herra Olavi itki kumpaankiin suuntaan ajaessa vain kerran, eikä kestokaan ollut mikään hurja. Kunhan vain väsytti tai kyllästytti yhteen otteeseen. En muuten ihmettele.


Meidän oli tarkoitus lähteä ajamaan Tampereelle aamulla kahdeksan aikaan, mutta päätimme yhdessä tuumin viivästyttää lähtöä muutamalla tunnilla, koska satuimme edellisenä iltana huomaamaan netistä ilmoituksen vuokrattavasta rivitalokolmiosta, jota olisi kiva käydä katsomassa. Katsomassahan sitä sitten käytiin ja melkoinen asuntohan tuo olikin. Ja tuo kyseinen asunto on muuten meidän uusi koti elokuun alusta alkaen. Hurraa, hurraa on kaksi kerrosta ja oma piha ja oma sauna ja kivat tapetit ja parketit ja siisti keittiö ja kaksi vessaa eikä vuokrakaan ole paljon mitään. Oi-ke-as-ti HURRAA! Nyt ei sitten tässä kuussa harrasteta muuta kuin pakkaamista ja turhien tavaroiden karsimista.


Mahtavaa kyllä muuttaa, on oikein varsin tosi keskiluokkainen alue. Pakko liittyä marttoihin ja osallistua kaikkeen mahdolliseen pihatoimintaan ja liittyä talotoimikuntaan.


minä en aio edes imuroida täällä (vaikka varmaan kyllä onkin pakko jossakin vaiheessa huoh) kun kohtahan tästä  muutetaan kuitenkin. Ja muuten, reissun aikana Olavi on ottanut ja seissyt pari kertaa jo ilman tukea ihan keskenään. Oikeasti, on vain jäänyt tönöttämään, ja on seissyt ihan oikeasti kunnes minä olen ottanu kiinni kun olen ollut niin hämmentynyt. Tasapainoa ei tunnu puuttuvat, ei enää kopsahduksia vaan takapuolelle töpsähtämisiä!Tuosta kurottamisesta ei muuten edes kaaduttu, vedeltiin vain kirjoja alas. Voi oikani polavi.

nyt taas pakkaamaan (ehkä, eli katsomaan kuitenkin telkkaria), kirpparitavaraakin on jo hinnoiteltu useampi laatikollinen.Kesä, kiva kun tulit!


Maisa

1 kommentti:

  1. Leijonatossut! <3

    Nyt on sitten teijän Tampere reissu tehtynä ja voi että mitkä kelit antoivat. Me ollaan vaan kellitty kotona no pari pahinta sadepäivää. Hei mutta lupasivat ukkosta mutta eipä kuulunut.

    Onnea uuden kodin löytymisen johdosta ja tsemppiä pakkaamiseen. Huh huh. Pakkaaminen on niin aikaa vievää puuhaa. Toivottavasti saatte kamuja auttamaan muutossa. :)

    VastaaPoista