keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

muutto lähestyy,laatikot kasaantuu (huoh)

Niin, 
ensimmäinen satsi tavaraa on jo viety uuteen kotiin, ja loput viedään ensi kuun 3. päivä. Nyt sitten elellään ilman kirjoja ja kirjahyllyjä ja koetetaan pysyä maailmassa kiinni miniläppärin kautta, hyi.


Ylihuomenna meillä on aika Olavin kilpirauhasjuttuun sairaalalle, saas nähdä mitä sieltä sanotaan, ja varmaan muuten saa tietää herran tämänhetkisen pituudenkin, voi veljet. Veikkaan, että kasvua on tapahtunut. Sitten on viikonloppu, ja menetämme perheemme isän Ropeconille (hyi yäk lisää, ei pääse sairaalaankaan mukaan). Tuo pirullinen tapahtuma tarkoittaa meidän perheen osalta sitä, että nyt pitäisi saada muutaman päivän aikana  pakattua hitsisti tavaraa, kerran viikonloppuna iskä matkaa muualle on turha odottaa että myökään täällä Olavin kanssa hommaillaan. Ehei, myö lähdetään mummon ja ukin luo. Ja muuten vielä, ensi viikolla alkavat työt, voi veljet kuin jännää, sekä minulle, että kotiin yhdessä jääville perheen miehille :)


hra vaippa auttaa muutossa, parhaansa mukaan olemalla tiellä tai repimällä tavaroita laatikoista pois sitä mukaa kuin niitä sinne saadaan. helppoa.


ja sitten, kaappien laatikoita karsiessa vastaan sattui minun herra perheemme iskälle taidokkaasti piirtämä ohje/muistutus ympärivuotiseen pulmusteluun, olkaa hyvät:

muista pulmustella jouluna

muista pulmustella vuoden vaihteessa 

muista pulmustella keväällä
muista pulmustella kesällä (nyt)

ja sitten kenties kaikista tärkein:

muista pulmustella arkisin (huom  mahdollisuus rastia hoitamansa arkipulmustelun osa-alueet muistilistaan)
UU ei ole tainnut olla tämä meillä herra iskän muistuttajana aikoihin näkösällä, ei ole meinaan paljoa yllätyslahjoja näkynyt...


sitten takaisin pakkaushommiin, yhtä kaappia vaille makuuhuone käyty läpi jee!

ps. Olavilla on mennyt hyvin, edelleen hymyillään kaikille mummoille ja jokapaikassa, seisoskelua ei ole ehditty nyt onneksi harjoitella kauheasti. pysyisi vaan vielä vauvana 

maisa ja kauhea pöly ja muuttolaatikot

1 kommentti:

  1. Ihanaa tuo pulmustelu! <3 :D Meillekkin pitäis saada tuollaiset muistuttaan. Arkipäivän pulmustelu on tärkeintä kaikesta.

    Kerro sitten miten työt ovat alkaneet sujua. Onko ihan tosi kummaa? Miten ne teijän miehet pärjää kaksin ilman äitiä?

    VastaaPoista