sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

23.06.

Juhannus on nyt sitten vietetty vuoden 2013 osalta. Oltiin mummolassa koko perheen ja suvun kesken, grilliä, rantasaunaa, kokkoja ja lämmintä. Hyvä juhannus. Olavi oli jättisöpö farkkuhaalareissa ilman paitaa, kesämiehistä paras. Olavi taisi muutenkin nauttia seurasta, Pepe (enonsa) oli ensimmäinen sana  molempina aamuina, leikittäjiä riitti kummeista mummooon, ukkiin ja täteihin. Iso on suku. Ja yhdet kihlatkin muuten juhlittiin, hurraa!

Olavi on muuten tällä hetkellä ensimmäistä kertaa yökylässä mummon ja ukin luona. Hurjaa, vähän kyllä itketti autossa. Ai että, nyt sitten olisi ollut ilta aikaa käydä parisuhteen hoitamiseksi vaikka syömässä yhdessä, mutta ei, mitä tekee arvon tomi? Pelaa kaverinsa kanssa meillä nörttikorttia. Idiootti.

Saa nähdä kuin hra poika pärjää yökylässä, hyvin varmastikin, mutta saa kai sitä silti jännittää? Onneksi purin jännitystä jo ajamalla nurmikot, leikkelemällä saksilla ne joita ei leikkurilla saanut ja huomenna olisi tarkoituksena siivota vaatehuone. Oh joy.

Kuvia sitten joskus kun niitä saan.

3 kommenttia:

 1. Voi noita miehiä kun ne eivät tajua parisuhteen päälle! Just ollaan käyty sellasta sana sotaa tässä juhannuksen ympärillä yhdessä olon merkityksestä että omani tajuaa ainakin öhöm.. ehkä kaksi päivää! :D En haluaisi yleistää miehissä tätä piirrettä ja olettaa että kaikki käyttäisivät mieluiten vapaa-aikansa kamujensa kanssa tai johonkin muuhun mihin ei tyttöystävä/kihlattu/vaimo ym. vaan satu kuulumaan mukaan. Kyllähän sitä kuitenkin jaetaan yhteinen koti ja sänky eli mitäpä sitä panostamaan vaikka olisi kerrankin aikaa!

  Jep.

  Miten meni Oltsun yö mummolassa? Mutta tärkeämpänä kaikesta; Miten meni Äidin yö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yö meni aika rivakasti, koska luonnollisestikin olin vihainen tomille vielä koko yön. Huoh. Mutta tulipahan muuten seuraavana päivänä siisti vaatehuone, hyvin meni aggre-energialla sekin. Nyt vaatehuone siisti, sopu saavutettu ja arki rullaa (vaikken päässytkään treffeille).

   Tomi viettäisi kaiken aikansa mieluiten korttien parissa, samoin kuin käyttäisi niihin mielellään kaikki rahat. En tue! Itsehän haluaisin matkustella, mutta se on kuulema turhaa rahankäyttöä. En ymmärrä, matkustelusta esim nauttismi myös elämänsä käpyset, olavi ja minä.

   Yökyläilystä vielä sen verran, että aamulla mummo soitti, että olavi on helpompi kuin kukaan meistä.

   Poista
  2. Oi joi! Tuo siivoaminen vihaisena on PARASTA! Meikä ainakin oikein suunnilleen paiskoo likaa räteillä ym. vielä enemmän jos poikkis sattuu olemaan kuuloetäisyydellä. Nyt oon siivonnut pari tuntia omassa yksinäisyydessäni. Pikksi lupasi oastaa minulle vähän juttuja (alusvaatteita :,,D) koska on shoppaillut vaan itselleen pelejä vaikka kuinka ja minä en saa mitään. Se ei taida tajuta kuin pienet tulot meikällä on. :D

   Voisin tietty koettaa pakottaan sen myös viemään mut syömään.. Hehehe. Jo keksin julmuuksai kun se on ollut vasta pari tuntia poissa kotoa. :D

   Onneksi Olavilla meni hyvin! Muisatn kun Kettu oli ekaa kertaa äidilläni yökylässä niin heillä ei mennyt hyvin. Ketu heräili kokoajan mutta äitini ei silti valittanut.

   Poista