tiistai 28. toukokuuta 2013

Kesä alku.

Kyllä se nyt kuulkaas on niin, että kesä alkoi. Puut on vihreämpiä kuin aikoihin, aurinko paistaa, linnut laulaa, on lämmintä (auton mittarissa oli 23,5), ei pilviä missään, ja töitä on jäljellä pari päivää ennen koko kesän vapaata. Ai että.Olavi on alkanut viimepäivinä puhella entistä enemmän, alkaa näkyä jo merkkejä siitä, että lauseitakin olisi kohta tulossa, voi veljet! Hra on ajellut uudella, meille käytettynä tulleella, kolmipyöräisellään, ei polkeminen vielä suju, mutta kuitenkin. Viikonlopun merkkeihin luottaen uskallan jo toivoa, ettei Olavi pala ainakaan herkästi. Pihalla ollaan oltu pitkiä päiviä (kyllä, myös niiden vaarallisten tuntien aikana) eikä ihoa näytä punoittavan mistään, niska on ruskettunut ja nyrku myös. Voi iloa jos olavi on kesän päätteeksi pieni, juokseva papu. Äitinsä poika.Blogin nimestä muuten tuli mieleen; olavi löysi mummon ja ukin luota pihalta kuusen kävyn ja reagoi siihen pienen lapsen vilpittömällä innolla "vau!".

Omasta painoasiasta sen verran, että eilinen iltapaino yhdistettynä kuukausittaiseen hormonipainoon oli -9! Samainen lukema mitattiin jo viikko sitten, mutta sen jälkeen on saattanut lähteä inanen lisää, on tullut vapaapäivien kunniaksi käveltyä vaunujen kanssa melkein päivittäin vähintään 5km plus pyöriskelyt kaupungilla. Ai kesäkesäkesä.Hra olavilla olisi tältä keväältä jäljellä 2 päikkäripäivää ja sitten alkaisikin pitkä ja toivottavasti hyötyliikunnan täyteinen kesä allekirjoittaneen kanssa kotona. Kesään kuuluu myös allaolevissa kuvissakin näkyvä riipputuoli.paras ostos aikoihin, kannatti käyttää lomarahoja etukäteen. Paras lisä tuoliin on se, että wlan yltää tuonne asti. Nerd.Nyt aurinkoa tuolissa keinuen ja sitten syömään muodikkasta muodikkaanpaa avokadopastaa.

Ps.pahoittelut hran kuvien puuttumisesta, parhaat kuvat on kamerassa ja kamera sisällä ja pitäisi jaksaa mennä sisälle koneelle ja you get the point.

Helei, maisa

2 kommenttia:

  1. VAUUU! Onnea hurjan yhseksänkilon tipauksen johdosta! Vau vau vauu! Itse edelleen tuskastelen näiden vanhojen ja jo lisääntyvien kilojeni kanssa. Nyt paino on noussut pari kiloa jopa ja meikä on tuhti. :D Ihan älytöntä. Mieitn vaan kokaojan kuinka haluaisin laihtua mutta olen saanut muutaman lisäkilon. Eipä MAHA mitään hahaha. Mahtais jos jaksais mutta laiskuus ja ylensyönti vaivaavat.

    Olavi on aika hurja puheensa kanssa. Odottelen myös innolla milloin Kettu alkaa jutella kunnolla. Nyt hän kyllä osaa jo ilmaista nyökyttelyllä ja pään pudistuksilla halunsa mutta sanallinen ilmaisu on lähes olematonta. Onhan näillä kahdella pienellä toisaalta ikäeroa jonkun verran.

    Halauksia teille! <3

    VastaaPoista
  2. Heipähei ja terveiset blogikirppikseltä. Laita mulle vielä mailia aamukahvilla (ät) gmail.com, niin saadaan hoidettua hippipusakka sulle. Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista