lauantai 4. toukokuuta 2013

Vappu meno, sanoja tuli

Kyllä. Toukokuu, voi iloa;ensi viikolle on luvattu lämmintä jo 16 astetta aah!

Vappu meni kotona porukalla grillailemalla, vapun päivänä ehdittiin kaupungille toviksi, täällä oli vain pirun kylmä joten ei siellä ilokseen hengaillut. Tänä vappuna ehdin jopa pitää hetken yliopilaslakkia päässä, en kuitenkaan julkisesti, on vain hyväksyttävä se, että minä (ja useimmat muut myös) näytän siinä hatussa urpolta. Asia hyväksytty.

Olavilla on mennyt viime päivinä sanojen suhteen suht vauhdikkaasti, uusia sanoja (osa voi olla mainittu jo aiemmin):
-Pois
-pepe (enonsa)
-vau
-ihastuttavista ihastuttavin joo
-autoa hra matkii pärisyttämällä (tämä voi tarkoittaa myös itse autoa, ei vain sen ääntä)
-kaakkaa (keinuhevosessa keinuessaan, vrt. Kiikkuu kaakkuu)
-päppä (polkupyörä)

Olen nyt muuten täten myös hankkinut olaville kahdet eri kesäkengät, toiset hipstereistä hipsterimmät. Ehkä pitäisi vielä ostaa jotkut ruskeat tai siniset, ajatellen ylioppiasjuhlia. Kesäksi on muuten hankittu jo myös hattu viime kesäisen Marimekon pikku isäntä-lakin seuraajaksi. Tuon jälkimmäisenkin pitäisi muka mahtua vielä (on kokoa 52/54) mutta liian tiukka se minusta on, sitäpaitsi tuo uusi sopii väreiltään vaikka mihin muihin vaatteisiin. Se tästä vaate asiasta.

Paino-asioista ohimennen, ruokia en ole juurikaan tarkkaillut, pyöräillyt olen kyllä (eilenkin tuli 20km). Hormoniturvotus alkaa lientyä, ja aamuvaaka näytti -7,5kg lievän turvotuksen myötä. Jospa tämä tästä tippuu ajan kanssa pyöräilyn ansiosta. Olen minä tosin kotonakin vähän hommallut, askelkyykkyjä, vatsalihaksia ja punnerruksia, ehkä nyt jotkut lihakset alkavat painaa? Askelkyykyt ovat muuten melkoisia itsensäkiduttamis-liikkeitä. Huh huh.

Joo-o, kohta töihin, sitten illaksi akkari keikalle ja huomenna vapaa. Eipä ole töitäkään jäljellä enää kuin vajaa kuukausi, toivottavasti jatkon suhteen ehdittäisiin saada selvyyttä vielä kevään aikana. Mukava olisi jos selviäisi ja mukava olisi jatkaa tuolla nykyisessä paikassa missä tahansa tehtävässä.

Nyt heippa, hra iskälle piti etsiä joku resepti netistä, sinne siis?

Maisa

1 kommentti:

  1. Terrrvee!

    Ompa Olavi jo iso poitsu! Meikä tässä odottaa että olsi hetki aikaa selata kaikki vanhatkin postaukset läpi ajan kanssa. Oon laiskistunut tietokoneen käyttääjä nykyisin aj kun ei kerkeä oikeen puhelintakaan näprätä koska toinen syö kiviä tai jotain muuta typerää siinä samalla hetkellä..

    Itekkin tässä pyöräillyt jokusen kilometrin töihin ja takasin mutta aloitin vasta viime viikolla. Ärsyttää kun nuo viisi ylimääräistä kiloa ovat vaan jämähtäneet minuun. Eipä tässä valitus auta. Voisin koettaa kyykätä ja tehdä niitä vatsoja itsekkin. :D Hyvä motivaatio olisi jos uskaltaisi postata läskinsä nettiin niin olisi pakko saada tuloksia. Mutta empä taida. Mielummin upottaudun löysiin vaatteisiin.

    Kaikkea kivaa teille. <3

    VastaaPoista