perjantai 17. toukokuuta 2013

Vihreää, toukokuun puoliväli ja 1v7kk

Kyllä, kiire on (ensi-ilta viikko) ja kevät on pulpahtanut tännekin. Hurraa hurraa kevät, ja kohta jo kesä. Tänäänkin käveltiin olavin kanssa pihalla paljain jaloin. Oi onnea, meinaan vallan räjähtää kun älyän, että kohta on oikeasti kesä:leudot yöt, ilosaari, uimarannat, olavin kanssa ulkoleikit, on vapaata ja elämä hymyilee. That's the plan.

Meille ei kuuli tällä hetkellä oikeastaan muuta kuin pihalla oloa kokoajan enenevissä määrin, töitä (vielä kotvan) ja ihan vaan sitä perusarkea. Yhden päivän suurin tapahtuma oli se, kun keittiössä ollessani ihmettelin pahaa hajua. Syyksi tälle pahalle hajulle paljastui hra olavi, joka kakattuaan vaippaan, oli omatoimisesti ottanut vaipan pois ja vienyt sen keittiön roskikseen. Näin kuin hidastettuna hetken, jolloin olavi takamus kakassa lähestyi valkoista mattoa ja sohvaa...kriisiltä vältyttiin, kiitos isän nopean toiminnan. Muutoinkin olavi on alkanut ottaa itse vaippaa pois sen ollessa märkä, liekö alkaa tuntua ikävältä ja hra älyää jo mistä se johtuu. Pissi - märkä vaippa - epämiellyttävä olo - johtopäätös ota vaippa pois. Pottaa ollaan kokeiltu, muttei sinne kuiteskaan mitään vielä tehdä, olavi kyllä istuu potan päällä ja sanoo pss, mutta mitään ei tapahdu. Se näistä potta- ja eriteasioista.

Sitten, sanoja on taas tullut:
-kana sanoo kotkot ja kukko kookoo (itse alkoi matkia käytyään kotieläinpihassa)
-männään (huom. Murteella vrt.mennään)
-hedelmä kuin hedelmä on edelleen bagga
-plus jotain muuta mitä en nyt muista

Muuten, Yhtenä aamuna katsottiin muumeja ja kerroin olaville, että muumit on myrskyssä, ja siinä samassa olavi käveli portaiden alle kirjalaatikkolleen, penkoi ja penkoi ja lopulta toi minulle kirjan Myrskymari. Dude, kuinka hra pystyi muistamaan sen kirjan? On sitä joskus aikoja sitten luettu mutta mutta... On se hurja.

Ps. Hankin elämään jännitystä:leikkasin tukan ja laitoin siihen yöksi sormikiharat ja oikein muotovaahdon kera. Tässä on olemassa kaikki kriisin elementit ajatellen huomista ensi-ilta töissä. Aamulla näemme mitä miun päässä on, linnunpesä vai nätit kiharat (in my dreams).

Ja tukan leikkuusta puheen ollen, liekö syynä ollut leikattu tukka vai mikä, mutta tämän aamun aamupaino oli -9kg. Hurjaa, en ole oikein viimeaikoina panostanut tähän hommaan, pyöräilykin vähenee kun työpäivät harvenee.yritän kylläkin vapaapäivinä pyöräillä olavin kanssa sen 10km, jospa se ei ainakaan saattelisi uuteen ploppaamiseen :)

Nyt minä ja sormikiharapääni lähdemme nukkumaan (ensin vähän sipsejä, feil).


Maisa
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti