maanantai 1. huhtikuuta 2013

Huhtikuu hurraa!

Voi elämän kevät, on jo huhtikuu!

Pääsiäinen on jo melkein ohi, samoin kuin loma, huomenna jo töihin.

Aika on mennyt juostessa sukulaisissa, ja tehtiinpä viikko sitten extempore-retki Tukholmaankin, ja voi mahtavaa siellä oli jo kevät! Satama-altaassa ei ollut enää jäätä, lunta oli vain kallioilla, aurinko paistoi ja oli keväisen lämmin. Ah elämää. Helsingissä olisi houkuttanut käydä katsomassa se heurekan ihmisjuttu-näyttely, mutta todettiin miehissä voimien olevan loppu ja vaihdettiin junaliput suosiolla aikaisempaan junaan.

Olavi on mummon sanoman mukaan kasvanut pituutta, ensi viikolla neuvolassahan se nähdään. Hra poika puhuu kokoajan enemmän ja enemmän, en minä nyt väitä että ymmärrettävästi, mutta kuitenkin. Joitain sanoja on tullut toki lisää, kaikkialla näkyy edelleen koiria (öh höh) ja pepe-enolleen oli suvainnut sanoa "tule", olavi täten ymmärtää että laalaa on yksi teletapeista, toi yksi ilta padin iskälleen ja sanoi laalaa jotta saisi ko. Ohjelman pyörimään.pro. Hämmentävän paljon tuo poika kyllä ymmärtää puhetta, niin paljon enemmän kuin mitä osaa sanoa. Ja kovasti muuten osaa myös "niistää" nenäänsä, ja laittaa käden eteen yskiessään ja aina jos johonkin sattuu, pitää puhaltaa. Mahtilapsi.

Painonpudotuksesta sen verran, että helsinki-tukholma reissulla tuli miljoonista kävellyistä kilometreistä huolimatta ansaittua sellainen turvotus että huhhuh, hieman alkoi jo masentaa menetetyt tulokset, mutta onneksi parin normaalin kotipäivän jälkeen paino oli taas siinä alkupaino -6,5kg. Tämän aamuinen punnitus taas hämmensi, mutta kun mie olen kipeänä ja tomi sanoi, että nyt pitää syödä reilusti että keholla olisi voimia parantua. Tyhmä flunssa, eikä oikein voi edes mennä ulos vaikka aurinkokin paistaa. Toivon huomisen työaamun aamupunnituksen olevan suotuisa, eiköhän se paino taas ole samoissa normilukemissa? Onhan? Mahtavaa tuo kalorien laskeminen, mie olen jäänyt jo koukkuun, kunhan nyt taas tervehtyisi ja pääsisi pyöräilemään. Ai niin, kävelin ihan vallan juoksulenkillä yksi ilta, ja minähän jaksoin! Hurraa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti