maanantai 8. huhtikuuta 2013

Kipuisa huhtikuun alku

Voi juku kuin kuumeinen olavi voikaan olla. Tänään herra on kuumeillut jo neljättä päivää, pari päivää ensin kuume siellä 39 ja sitten päiviä joita luultiin toipumispöiviksi vaan kuinka väärässä voi ihminen ollakaan. Flunssa ei ollutkaan ohi vaan äsken tuntui kahden tunnin sisään kuume taas nousevan, ja niinhän se tekikin, nyt nukkuu olavi posket punaisina ja taas 39 kuumeessa. Huomenna lienee paikallaan soitto neuvolaan tai terkkarille, mutta tuskin ottavat minnekään, kun ylihuomenna on jo puolitoistavuotis-neuvolalääkäri. Miksi lapsen pitää sairastaa, ei ole oikein. Mie epäilin alunperin taudin syyksi hampaita, mutta enpä sitten tiedäkään enää, tai sitten on mystinen korvatulehdus joka ei koske?

Ennen sairastumistaan olavi on taas ottanut uusia puhejuttuja valikoimiinsa, sieltä täältä kuuluu aina o ou, kun jotain tipahtaa tai vaikkapa kaatuu päälle. Teletapit (laalaa) on edelleen mahtijuttu, mutta myös muumit (paapapa) menee.

Painonpudotustilanne on se, että nyt on jättifeta-olo, mutta aamupunnituksen soisi helpottavan oloa, yksi aamu paino oli jo -6,5kg, ja silloin oli naisvaiva-aika joten luulen normiaamun painon olevan ainakin sen -7, hurraa! Tällä hetkellä täällä turvotuksen keskellä oltaisiin enemmän kuin tyytyväisiä tuosta miikka seiskastakin :)

Nyt ei kyllä pysty keskittymään tähän kirjoittamiseen, pakko alkaa googletella lapsen kuumetta ja kaikkea siihen liittyvää, hyi yäk.

Maisa

Ps.lapioin tuossa yksi päivä takapihan terassin esiin lumen alta, hullun hommaa moinen, mutta taatusti kulutti kaloreita, koski habaankin nimittäin siihen malliin...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti