sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Päivitystä

On yö. Koko mein perhe makaa sängyssä, olavi keskessä, huoneessa on pimeää ja on ollut hiljaista jo tovin. Yht'äkkiä keskeltä olavi nostaa peiton reunaa ja sanoo pöö. Mahti ilta.

Olavi on innostunut eläimistä ja niiden äänistä, olavi ymmärtää sanat kisaa, koira ja ankka ja osaa matkia kaikkia niitä. Ihania ääniä moiset. Kirpparilla olavi ei yksi päivä ollutkaan vieressä kävelemässä, vaan oli pysähtynyt silittämään rumaa muovista kissaa ja sanoi sille mau. Tähän heti huomautettakoon, että en ole niin huolimaton vanhempi, että unohtaisin lapseni kirpparilla jonnekin ja jatkaisin itse matkaa. Ehei, olin vieressä, olavi vain ei ollutkaan samalla korkeudella josta sitä etsin. Huh kuin hankala ja epäselvä lause. Huh huh.

Sitten, yläkerran koneella olisi hienoja kuvia olavista kelkalla kauppareissulla, mutta kone on kiinni, en pysty enkä kykene menemään käynnistämään sitä. Odotan innolla onko meillä huomenna mahatauti, tämän päivän voimattomuuden perusteella voisi olla. Jes.

Sitten sitten, oli joitain muitakin päivitettäviä asioita muistiin, ööö, olavi leikkii pöö-piilosta kokoajan, tykkäö soitella pianolla ja kääntää luonnollisestikin aina välillä sivuja nuottikirjasta, olavi osaa kävellä varpaillaan, syö kokoajan taitavammin ja taitavammin haarukalla tai lusikalla, on kova poika lukemaan kirjoja (tämä muutos tapahtunut silmänräpäyksessä) tuo kirjan mukanaan ja haluaa syliin lukemaan. Hra poikani myöskin muistaa mitä tapahtuu köröttely leikissä "pienet tytöt ratsastaa" tapahtuu seuraavaksi, tuossa leikiss mie muuten oikein olan takaa tuen stereotypisiä sukupuolirooleja liioittelu kautta. Sukupuolisensitiivisyys my ass.

Olipa hyppivä päivitys, por favor ja eipä kestä.

Kuvia ei nyt oikein ole, paitsi tuo yksi, juku mitä weirdo-maku jogurttia.


Heippa

Ps.ostin taas fb-kirppikseltä olavin jotain, nimittäin uuden hatun, tintun sellaisen, siinä on korvat oo!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti