maanantai 7. tammikuuta 2013

07.01.2013

Tuossa se nyt sitten oli. Kirjoitin ensimmäistä kertaa ikinä mihinkään vuosiluvun 2013. Ei herättänyt erotyisen suuria tunteita, tulen kestämään vuoden tätä versiota.

Olavilla on ollut viime päivinä suorastaan huikeita hetkiä: äsken ennen nukahtamistaan nauroi antautuneesti pieruäänille joita me, huumorintajuiset ja vastuulliset vanhemmat teimme elmukelmu-rullan läpi. Minutes well spent. Hra on halunnut ruveta käyttämään sisällä ruskeita, liian pieniä tennareita, tuo ne luokse ja auliisti ojentelee jalkojaan. Pukeutumisesta on muutenkin tullut nyt juttu, nostelee itse avuliaana jalkojaan vaippaa laitettaessa, auttaa laittamaan kenkien tarrat, ja pukee hiukan itsekin housuja, yrittipä laittaa piponkin päähän männä viikolla. Näistä kehitysaskeleista ei pidä nyt sitten missään tapauksessa tehdä johtopäätöstä, että pukeutuminen on nykyisin juhlaa ja silkkaa lasten leikkiä. Ei. Meillä leikki tarkoittaa jotain ihan muuta, vieläkin raikaa itku ja huuto ja potkut löytävät maaliin (pukijaan) ulkovaatteita laittaeasa. Mahtavaa.

Sitten uutisiin. Ei en ole raskaana, enkä ihan vielä haluakaan edes olla. Vaan uutisista ajankohtaisimpaan (uusi vuosi), täten ilmoitan että minä yritän laihduttaa. Huh, nyt se on sitten tuotu julki. Jospa tämä auttaisi, kun sitä ei mieti vaan päässään, jospa paine siitä että on ilmoittanut tästä muillekin ahdistaisi sen verran että pysyisin lujana. En voi sietää jhäviä,istä, ja jos en laihdu niin häviän eli pakko voittaa ja laihtua. Vieläköhän tämän voisi aukaista jotenkin vielä enemmän rautalangasta vääntäen? Mi-nä y-ri-tän laih-dut-taa. Jos onnistun, saan ostaa meille eero aarnion puppy-koiran. Sen valkoisen. Täysin turha, mutta olisihan se hienoa omistaa desogniä, ja kun lamppuihin ei ole (vielä) vara on pakko aloittaa jostain inhimillisemmän hintaisesta. Mie en ole ottanut mitään nollatoleranssi linjaa minkään syömisen suhteen, tarkkailen vain tarkemmin mitä syön, tulossa muun muassa laihduttajan lasagne ja currymössö. Saa googlettaa :D tavoite on saada painoa tippumaan ainakin 7kg, saas nähdä kuin käy. Liikunnan suhteen olen yrittänyt skarpata, olen vaunuillut joulun jälkeen päivittäin (joitain päiviä lukuunottamatta) olavin päikkäriaikaan, tällä viikolla alkaa pyöräily töihin (6pv viikossa, 10km päivässä) ja on jumppapallo on muuttanut alakertaan. Tein vatsalihaksia jumppapallolla toissapäivänä ja huh huh kuin vieläkin koskee... Ei ole tarkoitus laihduttaa tikuksi (tuskin mahdollistakaan) vaan timmistyä sen verran että olisi parempi olo ja mieli ja peilikuva. Projekti laihdutuksesta aina varmaankin jotain kommenttia päivityksissä, jos tämä ei onnistu en kommentoi mitään :D onneksi ei ole aikataulua

Viime kertaisten tulevaisuusstressien suhteen sen verran, että jäädään vielä joensuuhun, ellei tule jotain huikeaa työtä haettavaksi jossain, asunnon suhteen ollaan vielä vaiheessa, pyritään jäämään tähän. Onneksi on kuitenkin jo uutta mietittävää, tomilla jatkui koulu (melkein jokapäivä 8-16) joten päikkärikyytien suhteen saa alkaa sompailla. Tämän hetkinen suunnitelma on että tomin 8-aamuina mie vien olavin päikkäriin kantorepussa pyörää taluttaen. Good luck for us. Mein tulevan kuu. Aikatauluistaa saa vähän selvää tuosta yhdestä kuvasta.

Kuvista puheen ollen, voi ahdistus kun ne ei oikein istu näille sivuille, ärsyttävästi jäävät tuonne sivupaneelin alle reunoista, kokeilen jos pystyn tekemään jotain sille tällä koneella, yläkertaan isolle koneelle en luonnollisestikaan kykene menemään, vaikka pitäisi, sehän olisi arkiliikuntaa (kenties enne laihdutusprojektin onnistumisesta?).

Joo, nyt vispipuuroa iltapalaksi ja sitten nukkumaan, helei


maisa1 kommentti:

  1. Ihanaa perhe joka osaa käyttää kalenteria! Vai ootko sinä kirjoittanut miehes työvuorot siihen? :D

    Hienoa että saitte päätettyä ainakin yhden asian, jäätte Joensuuhun. :) Helpottaahan se jotakin kuiteskin.

    Tsemppiä pukemis hetkiin. Kun halutaan ite niin se varmaan pitäis sitten olla että kokonaan ite? Kettu vaan kiljuu koko pukemisoperaation ajan. Saa nähdä kuin käy kun alkaa iteltä sujua? Apua.

    Minä komppaan sua treenamisenja laihdutuksen suhteen! Voisin koettaa ite pudottaa painoani n.3kg. Olisin ikionnellinen (hetken, kunnes haluaisin vielä pari kiloa tiristää että olisin entinen itseni painon suhteen). En ole ylipainoinen vaan juuri ja juuri normaalin rajoissa. :D TSEMPPII!! Kannustan sua peukut pystyssä jo nyt. Noilla hyvillä eväillä varmana onnistut. Mulla on vasta reipas kävely, kitos ystäväni Wilman.

    VastaaPoista