tiistai 22. tammikuuta 2013

Angst

Nyt tympii. Tympii kiire, tympii se, että huomenna minun pitää taas raataa aamusta ja kantaa olavi päikkäriin kantorepussa (jos jotain positiivista pitäisi löytää tästä jutusta niin ehdottomasti mein tularepun kuosi, aah). Kantoreissulle tulee matkaa reilu km ja yhyy sitten pitäisi vielä ehtiä töihinkin asti, pyöräillen. Kantamisessa ongelma on se etten saa reppua yksin selkään ja ainakin viimeksi samassa tilanteessa käsiä vitutti niin paljon, etten saanut yhtä klipsuakaan kiinni, joten olavi roikkui liian alhaalla ja hyi hitsi, huomista kantoreissua odotellessa. Tympii tympii tympii.

Kantamisjuttu on muuten ainoa ratkaisu, koska tyhmästä polkupyörän turvaistuimesta on kadonnut yksi osa, ei mikään tärkeä, vain se jolla istuimen saa kiinni. Siksi on siis kannettava olavia ja talutettava pyörää samalla.

Sitten. Tyhmä laihduttaminen. Painoa on lähtenyt noin 2,5 kg, ihan jees tiedän, nyt vain tuntuu fetalta ja löllöltä ja siltä ettei painoa enää lähde ja että iltaisin painan aina sen saman kuin ennen laihduttamista. Hitto. Tiedän ettei mitään tapahdu hetkessä, en ole tyhmä, mutta äääh silti.

Ja ettei pääse ilahtumaan niin on ruma olo ja tukka on ihan paska, in your face 'bad hair fay' nimim.bad hair year.

Olavi tyhmäpää ei osoittanut minkäänlaista tilannetajua, ei vaan tämän oli pakko raapia minua naamasta. Olisi nyt kerrankin käyttänyt hyväksi söpöyttään ja vaikka halannut, mutta ehei. Nyt on naarmu nenässä. Sekin vielä.

Paluu siihen, että huomisaamu tympii. Tomi on koulussa jo kasista ja ahdistaa jo valmiiksi tappelu olavin pukemisen kanssa ja voi juku aamulla on kuitenkin läski olo ja mikään ei sovi päälle.

Viime viikolla kaikki vielä rullasi ja askarteli ensimmäistä kertaa itselleni korviksia, kuvaa alla. Legot ja plektrat on ahkerassa käytössä.

Sitten litania kuvia, kun tympii niin maan paljon. Miksi en laihdu välittömästi, miksi jaksaa vituttaa, miksi on kiire ja miksi olavi ei ollut söpö vaan raapi. Tuskaa on pienen ihmisen elämä, ei ole helppoa ei :D

Siispä syön nyt vanukasta, huomenna kuluu energiaa varmasti senkin edestä. Parempi olisi.

Ps. Saatan olla radikaali ja vetää olavin päikkäriin kelkalla samalla kun talutan pyörää.


Teini-asenne-maisa


Hei vielä sitä, että nyt jo helpottaa :)1 kommentti:

  1. I feel you ! Mulla taas laihduttaminen ei ole edes lähtenyt viel äkäyntiin. ennemmin on tapahtunut jälleen lihominen. Yli kilo enemmän painoa aamupainossa mitä esim. 1kk sitten.. Mulla se menee aina näin päin MUTTA olen koht alähdössä tunnin reippaalle kävelylle.

    Kettukin raapii ja repii ja tarrautuu terävillä kynsillään ihooni kiinni. Kynne toikein pureutuvat sisään saakka. Mulla on myös kasvoissa naarmuja useampi.. Näytän siis kokoajan hyvin finnimäiselle (tosin on mulla niitäkin hah!).

    Teikä saa kuitenkin hyvät liikunta tsemit teidän aamuisesta tarhaan ja töihin lähtö jameista.

    Tsemppiii!

    VastaaPoista