tiistai 13. syyskuuta 2011

rv 34+1

Taas hurahti yksi viikko, eikä mikään ole juurikaan muuttunut viime viikosta. Eilen illalla arvon vauva taisi olla vähän enemmän poikittain kuin normaalisti, mutta tuskin tuo kokonaan ympäri on kääntynyt. Niin kauan kuin neuvolassa on tutkittu, niin käpy on ollut raivotarjonnassa. Saas nähdä miten viikon päästä.

Käytännön asioista sen verran, että nyt on hankittu sitterikin, enää pitää etsiä vanna ja hoitoalusta, se sellainen pehmeä. Kaappi on nyt siivottu vauvanvaatteita varten ja ne on jo lajiteltu niihin, jotka mahtuvat alussa ja niihin, jotka joutavat odottamaan vuoroaan muihin paikkoihin. Ensimmäinen koneellinen vaatteita on pesty, ja nyt ne pitäisi taitella paikoilleen koreihin. Ajankuluksi aion laittaa kuhunkin koriin pyykkipojan pystyyn, jossa lukee mitä missäkin korissa on. Onpahan jotain tekemistä. Kestovaippatilanne on oivallinen, kaikki alussa tarvittavat asiat on nyt hankittu, eikä niihin mennyt rahaa juuri lainkaan. Monet kirpputorimyyjät eivät tiedä vaippojen arvoa, Ilomantsissakin oli kirpputorilla myynnissä käyttämättömiä Imse Vimse-vaippoja hintaan 1,50€. Mah-ta-vaa.

No niin, nyt en keksi muuta tekemistä. Sormukset ovat olleet taas sormessa, joten turvotus on ehkäpä laskenut hieman. Pitäisi vaan jaksaa juoda ahkerasti.

Nyt mahassa on aamujumpat, joten menen tästä makoilemaan, telkkarissakin tulee sisustusohjelma.
 ensi kertaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti