tiistai 6. syyskuuta 2011

rv 33+1

No niin.

Nyt sitten on tähän talouteen uskallettu hankkia vaunut, turvakaukalo ja pinnasänkykin on jo kasattu. Saatiin paikallisesta lastentarvikeliikkeestä hyvä tarjous, Brion Happyt ja turvakaukalo jalustalla vähän reilut 700€, katselin että nettikauppoihin nähden säästää yli 100 euroa. Vaunujen väriksi valikoitui maastonvihreä ja kantokopaksi pehmeä. Turvakaukalossakin on vihreä sisus, käy sitten meidän makuun molemmille sukupuolille.

Tänään oli neuvola, painoa oli tullut ja verenpaineet olivat kohollaan, mutta kun valkuaista ei ollut, tuskin on tulossa myrkytystäkään. Minähän vielä herran tähden jaksoin polkea pyörällä neuvolaan asti, mahtoi olla se rankka liikuntasuoritus paineiden kohoamisen taustalla. Neuvolantäti antoi mukaan lapun johon voi merkitä kotona mitatut arvot, kun siellä ei ole koskaan olleet koholla. Tänään varattiin myös aika sairaalaan synnytysvalmennukseen, mutta se menee lokakuun alkuun.

Kestovaippa tilanne alkua ajatellen alkaa olla kunnossa, harsoja alkaa olla riittävästi, samoin vuorottelua varten sisävaippoja, ja kummallekin mallille sopivia Ims e Vimse kuorivaippoja. Pitäisi käydä vielä ostamassa pienempi toppahaalari tätä talvea varten, ja kangasta pinnasängyn reunuksen päällystämistä varten. Torikirppikseltä saatiin laatikollinen tavaraa kympillä, jossa oli sitten tuon pinnasängyn pehmusteen lisäksi esimerkiksi imetyspaita ja kestovaippoja. Reilu myyjä oli, pelkkä yksi kestovaippa olisi oikeasti maksanut yli kympin. Torilla oli liikkeellä tosi paljon mahakkaita, joten kävi kyllä erityisen hyvä tuuri kun kukaan ei ehtinyt ostamaan noita ennen meitä.

Nyt pitäisi aloittaa liikelaskenta, tänään en tosin viitsinyt, kun kyllä tuo arvon vauva tuntui liikkuvan sen kymmenen kertaa ihan ilman minun kyljelläni makaamisiani. Vauva on edelleen raivotarjonnassa. Synnytystapa-arviointiin ei vieläkään saatu varattua aikaa neuvolassa, kun lääkäri ei ole vieläkään tehnyt itselleen työvuorolistaa (niinkuin ei ollut vielä kaksi viikkoakaan sitten), joten jos seuraavassa neuvolassa kahden viikon päästä aikaa ei löydy, myö matkataan arvioon sairaalalle. Vauva ei vielä saanut painoarviota, mutta kohtu on kasvanut ilmeisesti ihan normaalisti, olisiko ollut neuvolan tädin mukaan 33,5cm.

No, se siitä. Seuraavaan kirjoittelukertaan helei

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti