perjantai 14. helmikuuta 2014

13.02.2014

Pahoittelut ajankulumisesta, eipä,ole tullut kirjoitettua asioita arjesta muistiin kiitos tämän koko perheen kiertävän tyhmän flunssan. Ensin siitä kärsi Ollo, sitten se tuli minulle ja pahimmassa vaiheessa taitaa olla tällä hetkellä iskällä. Kuumetta ei ole nostanut ollenkaan, vain pitkinnyt ja nopeasti iskevä flunssa, ollolla valui nenä melkein kaksi viikkoa, epäilin jo korvatulehdusta, mutta lienee jo mennyt ohi jo sellaista edes oli.

Olavi on aloittanut tämän ajan aamut heräämällä ja kysymällä itkuisesti "missä äiti on", koskettava hetki. onneksi olen sattunut olemaan jokakerta vielä kotona, huomenna mahtaa olla toisin, työrytmi palaa toimistolle ja ajattelin olla siellä taas arjen kunniaksi seiskalta. Tunti aamulla on niin kovin paljon lyhyempi kuin tunti perjantaina iltapäivästä...näin on.

Eilen oli neuvola ja paino näytti minulle ahdistavalta luvulta, reilussa kuukaudessa olisi muka tullut 5kg, epäilen suuresti, housut meinaavat edelleen tippua jaloista ja yhyy. Taisi olla turvotusta ja ummetusta, neuvola kun oli iltapäivällä, aiemmin ollut aamupäivästä. Mie aloitin tänään taas hieman laskeskella kaloreita, vaikka uskonkin kyllä jo, että oli turvotusta, minulla voi päivän aikana paino nousta useammallakin kilolla. Jospa se oli sitä, kuukauden päästä neuvolassahan se nähdään (iltapäiväajalla). Tänään olen syönyt monia päiviä vähemmän ja olen ollut paljon energisempi, hyvä niin. Liikuntaa ei ehdi olla paljoa mitään aiempaan verrattuna, yritän skarpata kotijumpan suhteen, selätin ja lihasliikkeet vähintään joka toinen päivä. Mielellään tietenkin jokaisena päivänä, mutta räkäpää ei tänään jaksa. 

Rakenneultra oli pari viikkoa sitten ja kaikki oli juuri niin hyvin kuin voi vain kuunaan olla, istukka oli ylhäällä vähän edessä, niin ettei se tule kätilön mukaan liikkeitä himmentämään, vauva oli viikkoja edellä pari päivää. Samoin muuten oli ollokin aina edellä muutaman päivän, samoja syntymäpainoja ennusteli jo tuon ultran perusteella, lähemmäs 4kg, sydämessä oli kaikki hyvin ja kaikki on nähty ja todettu mallikkaaksi. Sukupuolikin on tiedossa, tähän sitä nyt en vielä ainakaan laita, en ole jaksanut vielä ajatella mikä on miun suhtautuminen kertomiseen, sukulaiset tietää, jotkut kamut, mutta eipä tuota raskautta ylipäätäänkään olla muistettu kauheasti kuulutella :) ei vain ole tullut julkaistua esim facebookissa, osa kuullee vasta synnyttyksen jälkeen.

Nyt menen niistämään nenän, halailemaan olloa ja sitten taidanpa tunnustella vielä hieman vauva liikehdintää ennen nukkumaanmenoa.

Asiat on hyvin, ei painokaan ahdista, aion vain hieman hidastaa sen nousua, jos mahdollista :)

Maisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti