perjantai 21. helmikuuta 2014

21.02.2014

Suomi pelaa ruotsia vastaan jääkiekossa paraillaan, mutta ei oikein nyt jaksa sytyttää. Kummallista, yleensä syke on huikeissa lukemissa jääkiekkoa katsottaessa. Ei sytytä minulla peli, eikä näköjään kunnolla itse pelaajillakaan.

Joo, viikonloppu tulossa, perjantain kunniaksi söin töissä roiman lounaan. Olo on tuhti, kiitos viikonlopusta! Maha on potkinut ahkerasti pitkin päiviä, ei tauotta, mutta kovastihan tuo tökkii kun istua kökötän töissä, käy ilmeisestikin tuolloin tila ahtaaksi. Tänään käynnistyi jo 23+ viikko, huh huh. Äitiyslomaan aikaa aika vähän, vähän päälle 2,5kk, tässä välissä pitäisi ehtiä pitää vuosilomapäiviäkin.

Olavi puhelee kovasti ja käyttää hillittömiä lauseita, oppinut varmaan kirjoista, eivät kuulu puhekieleen mein perheessä. Esimerkkejä näistä lauseista ovat:
-ei tämä voi olla totta
-äiti arvaa mitä, täällä minä olen
-missä äiti olet
-mitä ihmettä minä teen?
-ei tämä ole piipaa ei (kyseinen auto ei ole poliisiauto)

Hupaisia aikoja olavin kanssa arkisin, on tainnut olympia-aika olla vähän tylsää ollolle, taitaisi kaivata enemmän yhdessä oloa ja leikkiä, ollaan yritetty leikkiä autoilla ja legoilla yhdessä. Viikonlopuksi on luvattu muistaakseni plussa kelejä, voisi tehdä toisenkin lumiukon takapihalle tai käydä taas laskemassa mäkeä. Paistaisi aurinko niin jaksaisi vähän piristyä ja aktivoitua.

Nyt ei jaksa kirjoittaa, kokeilen herätellä mahatyyppiä ja jaksaa kiinnostua jääkiekosta. Damn you ruotsin maalivahti.

Ps.lounaana rahka+hedelmä+mysli kokoonpano on vähän helpottanut turvotus asioissa. Raskausoireita ei nimeksikään, ei kipuja tai muutakaan

Maisa ja maha ja ollo-opoti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti