keskiviikko 29. tammikuuta 2014

28.01.2014

Talvi jatkuu, lunta maassa, mutta pakkaset onneksi jomhieman lievemmät. Hyvä olla näin.

Olavi on olkut alkuviikon kotona flunssan ja iskän kanssa.herran nenä vuotaa, yskä on röhöä ja on sairaanoloinen muutenkin. Voi nakke parkaa, herää aamulla kuuden jälkeen kun on raukka niin tötterössä. Jospa huomenaamuna nukkuisi jo paremmin, tänään kuitenkin päikkärit sattuivat ajalleen ja olivat vielä hyvänmittaiset. Täytyy katsoa päästäänkö viikonloppuna sukulaisiin vai täytyykö jäädä kotiin paranemaan kunnolla, ensi viikoksi päikkäriin jo! Kun ei vain tuo tauti painuisi korviin, viime flunssassa siltä vältyttiin, katsotaan kuin käy nyt.

Nakkekulta on viimeajat halunnut nukkua omassa sängyssään, kiivennyt sitten kipuisena aamuyöstä kainaloon. Toissailtana olavi halusi itse lukea itselleen iltakirjaksi sängyssä uppo-nallea. Kirjassa luki kuulema "maatila, nalle, koti" ainakin, maatila useaan otteeseen, "minä ossaa lukkee" . Taitava poika, on nimittäin lauleskellut viime aikoina, ja nuotilleenkin vielä! Muumien ja teletappien laulut ovat bravuureita.

Maha on nyt pullahtanut eteen enemmän, ja voi kun se on sellainen kiinteä, ja tuossa edessä. Ollosta maha oli muistaakseni jotenkin leveämpi, mutta niinhän olin minäkin. Mahassa on alettua liikehtiä selvemmin, jotain tuntuu päällekin päin iskälle. Ei tuo etuseinäistukka sitten kuitenkaan kauheasti viivästänyt liikkeiden tuntumista, ehkä vähän vähemmän tuntuu kaikenkaikkiaan liikkeitä. Hankala arvioida kun en oikein muista miten paljon tunsin olavista liikkeitä tässä vaiheessa,tuskin kauheasti tai kokoaikaa ainakaan :D 

ensi viikolla rakenneultra, toivottavasti kaikki on kunnossa, sukupuolikin aiotaan kysyä, ellei satu ikäviä yllätyksiä. On tämä toinen raskaus erilaista, ei oikein uskalla vieläkään olla ajatuksetta raskaana, keskusteluryhmän kokemuksista päätellen en ole ainoa jolla on moisia tuntemuksia. En minä huoli kokoaikaa tai mieti edes asiaa, varaudun vain siihen faktaan,että joku en se on jolle jotain sattuu.ei siis hysteriaa, tiedostan vain mahdollisuuden, ehkä siksi että esikoisen ansiosta tietää mitä voi menettää. Ihmehän se on, että joku siellä mahassa kasvaa, suuri ihme, paras sellainen! Kaava vauva mahassa normaalisti ja voi hyvin, liikut ainakin :)

Kivaa olla mahakas, vaikkei töissä kukaan meidän talon ihmisistä olekaan vielä uskaltanut kysyä, mahaa on kyllö katseltu sillä silmällä :D

Maisa, ollo, maha 19+

1 kommentti: