tiistai 19. marraskuuta 2013

19.11.2013

Pahoittelut taas tauosta. Mie olen tässä syksyn lamaantamana jaksanut aktiivisesti lueskella muiden blogeja, mutta itse en ole kyennyt mitään kirjoittamaan. Eipä tässä kylläkään mitään hirveän erikoista kirjoitettavaa olisikaan ollut, ihan arkea vain.


Askarreltiin ollon kanssa ukeille tauluja sormiväreillä isänpäiväksi ja oikeasti ei myö olla taidettu tehdä mitään muuta merkittävää kuukauden aikana. Iskä on käynyt töissä, mie kanssa ja Olavi on käynyt päikkärissä leikkimässä autolla. Olavi puhuu paljon ja yleensä mieluiten autoista: rekka-auto, pakettiauto, ukin auto, ooto piipaa sannoo, ja niin päin pois. Olavi on perinteinen poika, ihan mitenkään yleistämättä ja stereotypisoimatta, poika mikä poika. Olavi leikkii mummon ja ukin luona pyssyllä ja päästelee uhoavaa ääntä, näkee mopon matkojen päästä ja kertoo aina kun jossain menee auto. Oikeasti, elämäni pojan äitinä.


Puheessa on menty taas eteenpäin, käskyt ovat jo osa arka, lauseetkinnovat pituudeltaan jo lähempänä neljää sanaa :)

-äiti tule tänne, tänne, tänne
-äiti kato, kato
-ollo halluu äitin ylliin (syliin)
-ollo halluu
-ei halluu
-ei tarvvii (vastaus vaikka mihin)
-autolla leikkii ollo
-ei minä tiiä (vasta opittu)

Ollo on jo oikeasti isompi poika. Lelulehteä on luettu ja selväksi on tullut, että olavi haluaa vaikka mitä lahjaksi, eniten autoja tai konneita (lento-). 

Joulu. Sinnekin asti pitäisi jo vähän jaksaa ajatella, olaville pitää tilata pari juttua netistä, kun ei täältä meiltä taida ihan samanlaisia saada, kun saisi aikaiseksi tilata jo tässä pian, ei tulisi stressi odotella aatonaattona :D

Voi joulukuu, viikonloppuna oli jo joulukaudenavajaiset kaupungilla, ja ensi viikolle on luvattu pakkastakin, ylihuomiselle lumisadetta! Öh, oikeasti täällä on harmaata, tulisi lunta ja joulukuu niin Saisi laittaa luvalla jouluvaloja pimeyteen, nyt on vasta laitettu on jo pitkään olleet sisutusvalot purkissa. Joulujoulujoulu ja pitäisiköhän juoda vähän glögiä? Oikeasti joulu ei pyöri mielessä vielä yhtään, nyt vain iskis tajuntaan ihan huvin vuoksi ja jutun tyngäksi. 

Tyngästä sen verran, että hyi kun turvottaa, säiden takia työpyöräily on jäänyt vähemmälle ja vettäkin olen unohtanut juoda, joten turvotus ja mahan hitaus ovat faktoja. Hyi kössiä, paino lienee -7-8kg kuitenkin aamuisin mutta silti hyi turvotus.

Nyt syömään rahkaa jee

Maisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti