perjantai 21. joulukuuta 2012

Joulu, kuvia ja ensin tekstiä

Niin tekstiosuus.

En osaa tätä sovellusta käyttää niin, että saisin kuvia tekstin väliin, siis ensin tekstiä ja sitten liuta kuvia.

Asiaan. Joulu joulu joulu joulu on kohta. Huomenna pitäisi jaksaa taivaltaa toiseen mummolaan, jossa ollaan aattoon asti ja sitten aattona aamupäivänä on tarkoitus vaihtaa olavin päiväunien aikaan paikkaa toiseen mummolaan. Voi kuin kaiholla ajattelenkaan tulevaisuutta (kenties jo ensi joulua) jolloin voitaisiin olla omassa kodissa. Ajatella - joulu ilman autossa istumista. Vain oikeaa lomaa.huoh, mutta joulu joulu joulu jee kuitenkin :)

Tänä jouluna jouduin surukseni pettämään periaatteeno koskien joulukuusta. Periaattenihan on ollut, että kuusen tulee olla aito, ja se pitää ottaa sisälle ja koristella vasta aattona, lastenohjelmien pyöriess taustalla. 20. Päivä päädyimmä kuitenkin hankkimaan muovikuusen, ihan vain siksi että olavilla olisi joulukuusi ja siksi että aidosta kuusesta ei paljoa ehtisi nauttimaan koska aattona ei olla kotona, eikä sellaista toinna hankkia kotiin varisemaan joulunaluspäiviksi. Trauma muovikuusesta on kuitenkin selätett, harvaa asiaa eivät jouluvalot pysty pelastamaan. Pehmeän valkoiset valot, niin monesti olette pelastaneet ja täydentäneet muuten valottoman elon.

Ja sitten herra pojastani. Olavi se on aika poika ja oikeasti niin söpö. Viime aikoina olemma yhdessä opetelleet kehonosia. Olavi tietää ja osaa osoittaa missä on nenä, suu ja tissi. Seuraavaksi opetellaan käsi ja napa. First things first, tissi. Olisipa muuten vaikeaa kuvitella että imettäisi vielä, minähän siis lopetin imettämisen kun olavi oli 10kk, olisin voinut vielä jatkaa tovin kylläkin, mutta olavi itse vähensi syömistään minun töiden aloittamiseni jälkeen. Kuinkahan moni oikeasti imettää yöi vuoden ikäiseksi asti? Sisukkuutta ja varmasti joidenkin ihailemaa superäitiyttä moinen.

Välikommentti:ostin muuten hillittömän hyvännäköistä joululahjapaperia.

Olavin vuorokausirytmi on mennyt ihan sekaisin päikkäristä lomalle jäämisen ja viimeviikkoisen tampereen reissun takia, eilenkin meni nukkumaan vasta puoli kahdeltatoista yöllä, hei hei vaan lahjojen pakkaaminen ja muut rästiin jääneet asiat...

Välikommentti 2. Ostettiin kitara itsellemme joululahjaksi. Muutamat soinnut vielä menneisyydestä muistissa, muutama tyhmä sointu taas edelleen aiheuttaa hankaluuksia, perhanan nakkisormet.

Ja sitten sitten, olikohan muuta asiaa - en muista. Kuvat on sitten taas vaan aikalailla kotikuvia, ei ole tullut käytyä vieläkään yläkerran koneella (valehtelen että kiireen, ei laiskuuden takia), mutta joo joulua kaikille!

Välikommentti 3. Onhan tuossa muuten kuva olavistakin, huom ihanat pilvipyllyhousut, minoon koukussa facebookin metsola ja me&i kirppisryhmiin. Raskasta mutta mahtavaa silti jotenkin :)
1 kommentti:

  1. :D Ihana pilvipylly todellakin. Itse en ole vielä haksahtanut noihin kalliisiin lastenvaatemerkkeihin (tai siis saahan me&i:lta myös aikuisillekkin mut kuiteskii) onneksi. Omatkin vaatteet metsästän yleensä aletangoilta ja mieluusti alta kahdenkympin per vaate. Mutta voitko vähän valottaa (ehkä tulevaa höperöä) lähteekö noita vaatekappaleita käytettynä edes alle parin kympin tai jopa halvemalla?

    Teillä on muuten ihan kodikkaan näköistä! Eikä sitä yhtään hidasta se että meillon ihan samat lamput asunnomme. :D

    Teikät on ollu Tampereella ja me oltiin just Jnsuussa. Ollaan tosiaan menossa taas tammikuussakin.. Tiedä vaikka törmättäis vahingossa tai tahallaan? :)

    Meillä taas on ollut melkein aina lapsuudenkodissani muovikuusi. Se pystytettiin jo marraskuussa ja poistetiin tammikuun lopulla tai vasta helmikuussa. Sai nauttia! Ei olis varmaan aidolla kuusella onnistunut. :D Fanitin kovin kuusta ja se olikin aina minun huoneessani. Jouluvalot kuusessa ovat parasta. <3 Ilman bling blinggeja menee mutta ei ilman valoja.

    VastaaPoista