lauantai 8. joulukuuta 2012

Jou-lu-kuu!

Ooh on jo joulukuu, ensi viikolla jo puoliväli, kuin mahtavaa tämä onkaan?!

On satanut jo luntakin, alkaa tuntuakin jo talvelta, ehkä kohta jo joululta. Kuin ihmeen kaupalla mie olen välttynyt suurimmalta jouluvalo-intoilulta, en ole edes vielä humputellut valojen määrän kanssa, huomenna tosi. Taidan viritellä joulutähden olohuoneen seinälle, ja jos rahaa piisaa ostampa muutaman pienemmän lisää ja teen vallan sommitelman, kuvaa sitten kun sinne asti ehdin.

Oi voi muuten nimittäin millaisten elämää suurempien ongelmien kanssa tällä hetkellä muunmuassa painin:

a) en jaksaisi irrottaa ikkunakoristeita ikkunasta (ihana ateenan aamu) joten joulutähti ei mahdu alakerran ikkunoihin joten se on pakko laittaa seinälle ja esittää että se on mahtavaa, soitä tosin voi tulla sellaista :)

b) meille muuttaa pyöreä pöytä ruokapöydäksi, ongelma on mitä pöyristyttävin; minulla ei ole pyöreää pöytäliinaa! Hyvästi hartaudella ja rakkaudella kerätyt marimekon liinat, tavataan tulevaisuudessa, hyvästi!

Joo huh että on elämä rankkaa

Maanantaina olisi pikkujoulut, millä sinne menisi huoh, ei ole pyörässä vieläkään talvirengasta, viimeinen bussi on suht.aikainen ja kävely on yöllä tylsää + pelottavaa


Sitten herra Olavista, paljonkahan lie tuollaisen reilu vuoteisen pitäisi puhua sanoja? Olavi saa äiti ja anna päivittäin, yleensä käskevällä sävyllä, eilen hra sanoi saunassa seinä. Voi sitä seinän osoittelun määrää, pallo taisi sanoa yksi päivä kanssa. Mutta oikeastaan kunnolla käytössä vain nuo äiti ja anna. See the yhteys sanojen välillä?

Nyt ei muuten ole kuviakaan :( kaikki on kamerassa ja vielä laittamatta koneellekin, en nyt kykenisi menemään yläkertaan asti

Joo kuvia ja asiaa seuraavalla kerralla

Ps. Viikon päästä alkaa joululoma (3,5vko!) ja sitten tampereelle vielä ennen joulua jeeMaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti