lauantai 5. toukokuuta 2012

KONTTAUS!

Täten ylpeänä äitinä ilmoitan, että poikamme, herra Olavi oppi konttaamaan päivämäärällä 3.5. kuluvaa vuotta!


Ensin aamupäivällä Olavi otti muutaman hirvittävän kiireisen, mutta topakan konttausliikeen, ja parin tunnin päästä sitä muuten mentiin, iskän sarjakuvalehden perässä- tulevaisuuden nörde. Luonnollisestikin tarjolla oli myös lelu, mutta ehei, Olavi menee vain kiellettyjen asioiden luo, voi sanomalehden kohtaloa. Sanomalehdestä ei vielä mitään, mutta ei juuri postissa tuleen vauva-lehden kimppuun olisi ollut pakko kontata. Ovet lukkoon ja tavarat piiloon siis! Tai siis ei, koska kyllä se siperia opettaa, ja äiti.

hurjaa konttausta kohti omia kirjoja päivittäin


Karun näköistä se kyllä on kun noin pieni (ja olavi kuitenkin on oikeasti aika sirpukka, timmi kuin mikä) konttaa, kädet tönkköinä vetää ja työntää sitteriä ja kuolaa matkalla ties minne.Seuraavissa kuvissa muutamia asioita, joiden luo herra mielellään konttaa leikkimään. Kuvista puuttuvat kaikki sanoma- ja aikakausilehdet. 

töpseli. huomaa pölyt, joita en pyyhkinyt kun tahdon olla rehellinen

pianon polkimet, hyvä ympäristö myös lyödä päänsä

jatkoroikka pianon luona. huoh

Voi tätä vauhdin hurmaa meidän elämässämme tällä hetkellä. Konttausmatkat pitenevät kokoajan ja vauhti kasvaa. Kohta mennään ympäri asuntoa. Jos joku tietää minne aika on juossut tai minne meidän vauva on kadonnut, vinkkejä otetaan vastaan.

(Vintiöitä katsoneille: Tapahtuneella ei ole ollut silminnäkijöitä (silminnäkijän tuntomerkit: punapukuinen lenkkeilijä).)Mutta siis vielä, jos joku ei huomannut: MEIDÄN OLAVI KONTTAA (iästä 6kk 2vko ja 2 pv saakka)


helei

2 kommenttia:

  1. Konttausta. <3

    Pikkasen itse olin kauhuissani kun kummityttöni oppi konttaamaan. Se halusi myös mennä pistorasioihin.. Systeri lohdutti minua sillä että heidän talonsa oli niin uusi että niistä rasioista ei voinut saada sähkäreitä. Empä ollut sellaisista kuullutkaan. Huh. Meidän normi ihmisten pitää vaan opettaa lapset olemaan leikkimättä pistorasioilla.

    Onko Olavi muuten kova lukemaan (katseleen) kirjoja ihan yleensäkkin. Mietiskelin tässä vaan että kannattaako niitä alkaa hommaamaan jo tässä vaiheessa. Varmaan ainakin muutama. Meillä on kohta kirjastossa poistomyyntipäivät joissa taisi viimeksi olla lastenkirjat 1-2e/kpl eli ihan ok vaikka niitä pureskeltaisiin. :D

    VastaaPoista