keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

vielä siis

väsy on kyllä kauhea ja niskaan sattuu ja jalkoihin sattuu ja hyi yäk kun väsyttää, väsyttää, väsyttää ja väsyttää, jos en tullut vielä maininneeksi asiasta. ruokien suhteen miun mielihalut on voimakkaita, haluan PALJON ruokaa. ja USEIN.

meillä on tulossa teatterilla ensi-ilta ihan juuri ja kaikenlaisia sermejä ja lavaelementtejä on kanneltu, tuleksena se, että viiltelee alavatsasta paljon enemmän kuin ennen. Eli ei enää kanteluita. Toivottavasti se ei ole huono merkki, en kylläkään jaksaisi uskoa, koska kipu ei ole kova, vaan ennemmin vaan sellaista viiltävää tunnetta niinkuin jotain vedettäisiin mahan sisällä. Jospa se olisi vain kohdun kasvuun liittyvää.

Tällä hetkellä on siis aika rankkaa fyysisesti teatterin takia, väsymystä raskauden takia (ja koska minun on pitänyt herätä kahtena aamuna jo kello 7! hyi :)  ) ja henkistä väsymystä siksi, että pelottaa. Pelottaa, että vuoto alkaa ennen npultraa ja pelottaa ettei alakaan ja ultrassa huomataan ettei kaikki ole kunnossa.

 Viime viikolla minulla oli yksi päivä tosi outo olo, ja uskoin, että jos jotain on mennyt pieleen, on päivän pitänyt olla juurikin se.

voi jos voisi vaan olla jo varmempaa aikaa eikä tarvitsisi pelätä ja huolehtia ja voisi jo puhua tästä ääneen ja en olisi niin taikauskoinen ja etsisi kokoajan merkkejä jostain pahasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti