perjantai 20. kesäkuuta 2014

20.06.2014

Laskettu aika, olen ollut nyt viikon pidempään raskaana kuin ollosta, hurjaa, kaikki on uutta vaikkei tavallaan olekaan. Odottelua, kahden viikon päästä viimeistään varmaan käynnistellään, vajaan kahden viikon päästä hyvinvointikontrolli ja silloin kai sitä jotain jo tiedetään. Eihän tietenkään ole mahdotonta, että lipla haluaa tulla jo ennen noita heinäkuun päiviä, mutta varaudutaan nyt tuohon toiseenkin vaihtoehtoon. 

Supistuksia tuntunut parina iltana selässä (itse niitä tissihieroen heräteltyäni), mutta loppuvat kun hierontakin loppuu, tullutpahan nyt kokeiltua sekin :)

Olavii lähti jo eilen illalla juhannuksen viettoon mummon ja ukin luo,jos jotain sattuisi tapahtumaan olisi hra suoraan hoidossa, kaikki ollon hoitajat kun ovat juhannuksen vietossa muualla. Ollo on möhkössä kuulema käynyt jo transitilla postin ja löytänyt kuolleen myyrän, vei ukille mennessään limpparia ja juustonaksujakin osti. Kuin voi poika olla innoissaan juustonaksuista... Nyt siis juhannuksen aikana olisi ihan liiankin rentoa lähteä synnyttämään, ei tarvitsisi nähdä ketään, voisi vain lähteä. Edellämainituista syistä tuskin mitään sius tapahtuu :D noo mulla on monta kirjaa lainattuna kirjastosta, juustokakkuainekset ostettuna, illalla tehdään tortilloita, meiilä on ainakin hetken viaplay ja tuleehan sitä jalkapalloakin. Kyllä ajan saa kulumaan näin rentoutuenkin, saa levätä ennen synnytystä (kyllähän se joskus tuolta kuitenkin ulos tulee)

Kyselyitä synnytyksestä on tullut jo naapureiltakin :D , ja kun miulla ei oikein jaksaisi kiinnostaa muiden kiinnostuminen asiasta. Tätäpähän se tulee olemaan siihen asti kun lipla syntyy. Kellekään en ilmoita kun lähdetään, max sille joka tulee olloa vahtimaan. Joku raja. Ei olla vielä yliaikaisia, vasta kahden viikon päästä, korostan, kahden viikon päästä.

Nyt katon onko kaupat vielä auki ja lähden kenties ostamaan vielä hieman jätksiä, jee

Maisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti