sunnuntai 11. marraskuuta 2012

juku

joo, hurjan pitkä aika viime päivityksestä, kohtahan tulee kuitenkin täyteen jo vuosi ja 1kk. Edelleenkään en kestä ajan juoksua.


Meille ei kuulu kummempia, arki rullaa töineen, kouluhommineen ja päiväkotineen. Olavi kävelee, ja välillä vallan juoksee, huutaa äitiä ja tykkää leikkiä majaa valkoisen viltin alla. Hyvä leikki.

 Kaikkea ollaan syötetty ja aikalailla kaikkea on tainnut syödäkin.Minulla on ollut töissä viimeaikoina kiirettä, ja kyllä sen Olavistakin huomaa, haluaa olla sylissä ja taitaa aavistaa hetken, jolloin miun on lähdettävä töihin.


Käytiin ostamassa Olaville kuvassa näkyvän välikausihaalarin talvisemmaksi seuraajaksi lennen toppapuku kirpparilta, turatkoon siinä haalarissa loskakelit ennen kunnon talvea, sitten voidaankin ottaa jo käyttöön ticketin virallinen talvihaalari ja autoilureissuja varten hankittu sininen vakosamettinen haalari. Haalareissa piisaa, vähän liiankin kanssa.
Ja sitten sitten, eipä tässä muuta.
kirjoittelen kun taas ehdin (nyt pitäisi helpottaa töiden kanssa) ja kun tulee jotain.


arki rullaa


ps. ihanaa isänpäivää


1 kommentti:

  1. Ihanaa arkea! <3

    Mulla on ollut taas vaihteeksi kommentointi ongelmia vaikka tekstisi luenkin melko heti niiden ilmestyttyä.

    Ilmeisesti tuo iso leppäkertulta näyttävä otus on edelleen ollut hyvähankinta? Mietin vaan kaikenlaisia työntökärryjä että kannattaiskohan sitä ostaa?

    VastaaPoista