sunnuntai 19. elokuuta 2012

ystävänkirja ja nopsa elämäVoi juku kun aika on taas juossut, tainnut kulua jo yli viikko edellisestä päivityksestä, mutta elossa vielä ollaan ja kartallakin - nyt ainakin :)

kuvia ei taida olla vieläkään, kun en jaksa mennä yläkerran koneelle kuvien ääreen, mutta mitäs mitäs; olavi tuli toissapäivänä hurjat 10kk vanhaksi vauvaksi. ensi viikolla taitaisi olla neuvolakin, saas nähdä kuin kasvun kanssa on käynyt tällä kertaa.

minulla on nyt ollut kovasti töitä, kaksiosaisia päiviäki ja sen vuoksi kotona ollaan vietetty ilmeisen hurjasti isäpoika-aikaa, mutta hyvin on tainnut mennä. Olavilla pitäisi alkaa päikkäriaika kahden viikon päästä, mutta mitään ei kyllä ole vielä ilmoitettu mistään, joten saas nähdä. Kovasti kiinnostaisi sellainen mahdollisuus, että tomi jäisikin vielä kotiin vähäksi aikaa olavin kanssa, tiedä sitten onko mahdollista.

minä yritän päivitellä kuvien kanssa heti kun mahdollista, tosin ne kuvat vain elävöittävät tekstiä, eihän niistä edes tunnista meitä, ja ihan tarkoituksella :)

ja sitten, kiitos vaan kettu-äiti tästä!


Blogimammojen ystäväkirja


Blogimammojen ystäväkirjaOjenna ystäväkirja yhdelle äitibloggaajalle, jolla se ei ole vielä ollut. Ilmoita ystäväkirjasta hänelle hänen blogissaan. Ei tarvitse kiittää ketään, jaa vain tietämyksesi kaikkien äitien kesken! Valitse osiollesi mieluinen väriteema ja muista kopioida kaikkien tiedot mukaan. 

Minä: Emilia 18.03.1992
Blogi: emilia-itsallaboutava.blogspot.com
Lapset: Ava 12.10.2011
Paras raskausajan neuvoni: Ota masukuvia! Paljon erilaisia. Kadut myöhemmin, jos et ota.
Paras vauvanhoito vinkkini: Kokeile useita eri merkkejä D-tipoista, korvikkeesta, vaipoista yms. Se ensimmäinen ei aina ole paras, vaikka ei tulisikaan isoja ongelmia.
Paras paikka saada neuvoja: Vauvakahvila ja avoin päiväkoti. Näkee livenä samanikäisten lasten äitejä ja pääsee jakamaan kokemuksia.

Minä: Lisa Love - marraskuu 1986
Lapset: Kettu - toukokuu 2012
Paras raskausajan neuvoni: Älä jää sohvanpohjalle makaamaan vaan liiku jos et ole kipeä. Voit säästyä selkäkivuilta peruskunnon ylläpitämisellä.
Paras vauvanhoito vinkkini: Hymyile ja naura paljon vauvallesi, hän oppii sen nopsaa itsekkin. ;D
Paras paikka saada neuvoja: Muut äiti ja isi bloggaajat. Varsinkin sellaiset kellä tiedot vielä tuoreessa muistissa eli suunnilleen samanikäis(t)en lapsen vanhempi. 

Minä: Maisa, huhtikuu 1987
Blogi: kapymatkalla.blogspot.com
Lapset:  Olavi, lokakuu 2011
Paras raskausajan neuvoni: ei turhaa stressiä, eikä liikoja keskustelupalstojen lukemisia :)
Paras vauvanhoito vinkkini: kosteuslaput ylipäätään ja tutteja joka huoneeseen...
Paras paikka saada neuvoja: neuvola ja äiti puhelimessa


Ystäväkirjan saa seuraavaksi http://pienenpieni-elama.blogspot.fi/ -blogi
nyt en kykene muuhun, eli menen syömään, heippa!maisa


1 kommentti: