sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

levottomuutta ja rääkyä


Aika rientää ja kevät taisi ottaa vähän takapakkia (satoi lunta toissayönä eikä aurinko paista).

iskä kuvassa jo melkein 30 ja melkein kokonaan kuvassakin...

Herra iskä on nyt täyttänyt hurjat 30 vuotta, ja tästä syystä ei ole turhemmin ehtinyt kirjoittelemaan. Porukkaa oli meillä kyläilemässä ja juhlimassa rennosti pitkin iltaa, ja vaikkei meno miksikään hurjaksi äitynytkään, oli herralle tuossakin jo liialti aistittavaa. Yö meni kitistessä ja heräillessä parin tunnin välein, ja voi veljet sitä huutoa, kun erehdyin yön pimeinä tunteina kokeilemaan josko auttaisi, jos hieroisin ientä tutilla. No ei auttanut.

Siinäpä olikin varsin oiva aasinsilta herran suuhun. Nimittäin, pari päivää olen epäillyt hampaan olevan tulossa alas oikealle puolelle. Olen ollut näkevinäni valkeamman alueen herran ikenessä, ja merkkejäkin olen ollut tulevasta näkevinäni. Netissä aiheesta puhutaan aika yllättävän vähän oikeastaan, mutta joillakin sivuilla merkeiksi puhkeavista hampaista oli listattu seuraavat:

-kuolaus
-ärtyneisyys
-sotkeutuneet yöunet
-syömisongelmat

Ja kyllähän nuo kaikki ovat viimepäivinä täyttyneet ihan heittämällä. Syöminen on ollut viimeaikoina sellaista, että herra syö vähän ja sitten katselee muualle, tai venkoilee niin, ettei syömisestä meinaa tulla yhtään mitään. Itku on kuulostanut kauhealta, ihan erilaiselta kuin ennen, eikä äiti meinaa kestää kyyneleiden valumista. Lisäksi Olavi on halunnut olla lähellä kokoajan, ei meinaa suostua nukkumaan yksin, ja pitää saada olla sylissä. Minä arvelisin sen johtuvan siitä, että koskee, ja siksi pitää hakea turvaa läheisyydestä. En tiedä, voi olla, että tässä ollaan aivan väärässä, eikä sieltä mitään ole vielä tulossa, eikä siellä mitään vaaleampaa näykään ja hammas puhkeaakin vasta monen kuukauden päästä.Tällä hetkellä kuitenkin erehtymisenkin uhalla veikkaisin hammasta.

huom melkein paljas asfaltti taustalla. nyt sekin on taas lumen alla huoh

Olavi heräsi taas, pitää mennä lohduttamaan, huutoa kuitenkin nyt taas piisaa, syystä ei varmaa tietoa

huutavissa merkeissä helei

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti