maanantai 15. elokuuta 2011

rv 30+0

terve!

Voi kun aika kuluu nopeasti

Mutta, kuten otsikosta voi päätellä, meillä käynnistyi tänään kolmas kymppi, mahtavaa ja aikas outoa. Maha kasvaa, ja sf-mitoissa mennään täysin omilla käyrillä (neuvolassa heinäkuun lopussa sf mitta oli jo 31cm, ja siitä on jo kuitenkin aikaa). Saa nähdä onko kasvu jatkunut samanlaisena, ensi viikolla olisi seuraavan kerran tapaaminen neuvolan tädin kanssa. Tuon tapaamisen jälkeen tapaamiset sitten kiihtyvätkin jo parin viikon väleittäisiksi.

Myö ei olla juurikaan tehty mitään hankintoja vielä, mie kovasti ajattelin odottaa syyskuun puolelle, kun silloin loppuu harjoittelu ja parin viikon työttömyyden perästä pääseekin jo äitiyslomalle. MAHTAVAA! Minä en kerta kaikkiaan voi ymmärtää kuinka joku voi jaksaa olla töissä loppuun saakka ja vielä oikeitä päiviä. Minen pystyisi, voimat ehtyvät ja olisi kiva lepäillä vaan välillä. Rauta-arvot ovat varmasti heikot, on niin väsynyt ja vetämätön olo. Mie olen syönyt rautalisää (obsidan) parin kuukauden ajan (ensin puolikas päivittäin, aloittaessa arvot 108) ja sitten tabletti päivässä ja tämän aloittaessani arvot siltikin vain 109. Saas nähdä mitä seuraavassa neuvolassa mittari näyttää...

Hankinnoista sen verran että ostettiin vähän tukevammat matkarattaan kun halvalla saatiin. Tarkoitus on kyllä vielä ostaa varmaan Brion yhdistelmävaunut rehellisillä pyörillä. Vaikka asutaankin kaupungissa, ei loskakeleillä ja talvella pienempi pyöräisillä mahtaisi olla mainittavaa herkkua yrittää päästä liikkeelle kävellen.

Brion vaunujen lisäksi pitäisi vielä ostaa hoitotaso pinnasängyn päälle ja sitten kaikki se pikkutilpehööri mitä tarvitaan. Ja kestovaipat ja kantoliina.

Arvon vauva ei enää juurikaan potki (lieko tilan puutetta vai asennosta riippuvaa) vaan ennemminkin rymsteerautuu mahassa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti