tiistai 19. heinäkuuta 2011

rv 26+1

No niin

viikonloppuna oli Ilosaarirock ja siellähän sitä sitten oltiinkin. Vähän väliä sai istuskella, ettei alkaisi särkeä jalkoja, mutta vähillä vaivoilla rokista selvittiin ja selvisipä muutama muukin asia:

surukseni ilmoitan, että arvon käpy tykkää mitä ilmeisimmin Sir Elwoodin hiljaisista väreistä. Kyseisen yhtyeen keikan aikana tunsin ensi kertaa liikkeet seisoessani, ja tuntuivatpa sitten samalla jo mahan päällekin. Pakko alkaa soittaa jotain parempaa musiikkia kotona, jos  arvon vauva oppisi tykkäämään jostain vähemmän tylsästä musiikista. Onneksi seuraavana päivänä levyltä kuultu ManuChao herätti myös kävyn, joten hätä ei lienee enää niin suuri. Jospa potkiskeli elwoodin aikana kovaa vain siksi, että tahtoi pois? toivotaan.

ensi viikonloppuna on sitten mentävä yhtiin häihin, ja nyt minulle kolahti päähän se, etten tiedäkään mitä ihmettä kuvittelen pukevani päälle. Pitäisi olla jotain hienoa, ei viitsisi laittaa mitään, mistä näkee että on ostettu HM:ltä kivaksi kesämekoksi mahan kanssa pidettäväksi. Onneksi tulevalta mummolta löytyi pellavamekkoja.

mahassa mutriudutaan ja potkiskellaan aina kun jaksetaan. Huomenna sokerirasituskoe, parit virtsakokeet, kilpirauhaskoe, eli sairaalassa sitten pötkötellään. eikun odottelemaan huomista.

helei

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti