perjantai 13. toukokuuta 2011

16+4

KYLLÄ! viime viikonlopun aikana turvotus otti ja muuttui ehdaksi mahaksi, hurraa! Löysällä paidalla saa vielä peitettyä jotenkin, mutta kyllä sen vähänkin tiukemmaksi paidaksi siksi itsekseen erottaa. Kovin äkkiä se sitten kävi, turvotusta ei vaan yhtäkkiä enää ollut ja siinä se olla ollottelee, maha. Minä kyllä jo arvelin aiemmin, että kyllä minulla maha näkyy jo ennen rv 20, ei minulla ole leveää lantiota tai pitkää selkää jonne kasvaa piiloon, vaikka taaksepäin kalllistunut kohtu onkin. Eiköhän tässä vaiheessa nuo kohtujenkin kallistumat ala tasapainottua kaikilla kasvamaan samaan suuntaan. Enää vähään aikaan (toivottavasti) ei tarvitse palata tavan housuin, siirryin viimeviikolla äitiyshousuihin kun arvelin että turvotuskin helpottuisi kun mistään ei painaisi sauma mahaa.Äitiyshousut = luksus.

Kävin tänään ylimääräisessä ultrassa, ja kohdun korkein kohtakin löytyi jo aikas ylhäältä, ei se montaa senttiä navan alapuolella enää ole, eikä kai enää pidäkään. Mahassa käpy vaan nukkui ja nukkui ja muutaman kerran huitaisi jalallaan päin kojetta. Istukkakin oli jo siirtynyt pois kohdunsuulta, ja kaikki on nyt juuri niin hyvin kuin tässä vaiheessa voi olla. Pikkuhiljaa alkaa olla uskoa siihen, että tässä voi käydäkin hyvin, että syksyllä tähän asuntoon muuttaa joku uusi asukas kolmanneksi. Voi veljet!

Potkuja ei ole vielä tuntunut, mutta en olisi kyllä uskonutkaan että nyt vielä tuntuisi  mitään. Muutaman viikon päästä luulisin, että jotain alkaisi jo kupliakin tuolla mahassa, eihän rakenneultraankaan ole enää kuin vajaa kuukausi.  Uskomatonta.

Iskä.

Äiskän masu alkaa jo näkyä, jännää. Tänään käytiin yhdessä kaupungilla etsimässä ensimmäistä asustetta 
pienelle kasvavalle käpyselle. Puku onkin hieno, luomupuuvilla ja kaikkea, ja siinä on puun oksien kuvia! Ajatella.

Äiskä on ollut vähän hermona miulle tännään, mutta se on varmasti ansaittua. Jospa se siitä, kunhan päästään katsomaan jääkiekkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti