perjantai 3. helmikuuta 2012

pakkasta meilläkin

Voi veljet kun ulkona on kylmä, ja voi veljet kun meilläkin oli kylmä vielä pari päivää sitten, mutta ei enää! Syy olohuoneen lämpenemiselle löytyy lämpöpuhaltimesta, joka meille ostettiin, jotta herra saisi kellotella olohuoneessakin ilman peittoa. Köyhää leikkiä leikkimatolla, kun käden ovat pakosta peiton alla lämpimässä. Mahtavaa asua vanhassa talossa.

Löytyihän sitä kuva, jossa herra on, mutta ei tunnistettavasti...
Sitten asiaan, josta kirjoitan melkein aina. Unet. Herra on nukkunut viime yöt tosi hyvin, muutamana yönä on herätty syömään kolmelta ja seitsämän ja kahdeksan välillä, mutta muuten nukuttu. Viime yönä mentiin nukkumaan vähän vaille 12, syötiin kahdelta ja kasilta, mutta nukuttiin muuten 11 asti. Melkein 12 tuntia siis kahdella herätyksellä, kelpaa minulle. Olavi on herännyt monena aamuna jo kauhean hyvällä tuulella, alkuun ollaan vain pötkötelty sängyssä hymyilemässä. Naurua ei ole vielä kuulunut, hymyilyä paljon ja muutama ilahtunut kiljaisu, mutta mitään toistuvaa kiljastuttajaa ei ole vielä löytynyt. Naurua odotellessa.



Viime päivinä ei olla ulkoiltu (edes bussilla), mitä nyt käyty kaupassa autolla toissapäivänä. Kohta pitäisi lähteä, ja alkaa varmaan pikkuhiljaa katsella seuraavan koonkin vaatteita kaupoista, kun aika kuitenkin rientää koko ajan. Tasan kahden viikon päästä Olavi täyttää jo neljä kuukautta, huh. Parin viikon päästä on neuvolalääkärikin, saas nähdä mitkä ovat mitat silloin. Viimeksi kolmikuukautisneuvolassa pituutta oli 61cm ja painoa 6420g, pituutta luulisi tulleen taas, ja kuten tuosta ylemmästä kuvasta näkyy, niin kyllä noita poskiakin piisaa...

nyt vauvalehden pariin, helei


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti